Goed eten in coronatijd

 Uit eten kan al een tijdje niet meer en daarom bestellen veel mensen online eten. De thuisbezorg maaltijden zijn vaak vooral vet en niet erg goed van kwaliteit. Afhaalmaaltijden bij een lokaal restaurant zin meestal veel beter en gezonder. Bovendien steun je daarmee de lokale ondernemers die het moeilijk hebben en niet de grote organisaties zoals Thuisbezorgd en Uber.

Veel restaurants en eetcafe's in Rotterdam hebben op dit moment een dienst om maaltijden af te halen en sommige bezorgen zelf aan de deur. Zelf bestellen wij graag bij afhaalmaaltijd Rotterdam in het centrum. Daar kun je heerlijke Hollandse stamppotten bestellen maar ook gerechten die bereid zijn met speciaal bier. Voor de echte lekkerbekken zijn er ook meeneem kaasfondue pakketten beschikbaar. De maaltijden zijn vers bereid en de meeste niet ongezond. 

Er zijn echter nog veel meer horecazaken in rotterdam waar je heerlijke maaltijden kunt bestellen. Ben je gek op knoflook dan tippen we Look. Maar ook voor de Chinese, Griekse, Turkse, Franse of Amerikaanse keuken kun je verschillende restaurants vinden waar je kunt afhalen. Lekker gemakkelijk en toch goed eten. In een tijd dat er niet veel te doen valt is het leuk om jezelf te verwennen met een lekkere maaltijd.

De prijzen voor de afhaalmaaltijden lopen uiteen vanaf 10 euro tot 35 euro voor een menu. Er zijn ook "sterren" restaurants waar je kunt afhalen. Daar zijn de prijzen wel hoger natuurlijk maar je kunt ook echt genieten. Zoek zelf een lekkere wijn uit die je bij de gerechten kunt drinken. Bij se slijterij betaal je al snel de helft van de prijs die je in een restaurant had betaald dus je kunt vaker thuis "uit eten".  Kortom maak er wat leuks van en geniet. We hopen binnenkort weer gewoon lekker uit eten te gaan maar tot die tijd doen we het zo.

Reacties

Populaire posts van deze blog

De comeback van de ideeënbus

Wat ik niet zie bij een liposuctie